Wix webdesign
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Je hebt al een eigen Wix website maar je bent niet 100% tevreden.

Speciaal voor gebruikers van Wix.

Alles begint met een geweldige Wix website.

Maak je eigen Wix website nu nog beter.

Heb je al een eigen Wix website maar je bent niet 100% tevreden laat dan je huidige site door onze specialisten upgraden. Wij zorgen ervoor dat je website aansluit bij je doelgroep, dat alles perfect werkt, je site goed gevonden wordt en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Wix. Natuurlijk maken we je site ook volledig responsive.

Jij bent de baas.

Wij helpen je graag verder met je website maar jij blijft in controle. Laat ons weten wat je graag wil veranderen of wat je met je website wilt bereiken en wij gaan voor jou aan de slag. Wil je weten hoe wij dat doen neem dan even contact met ons op.

Wordt zelf expert in Wix.

Met jarenlange ervaring zijn wij de gecertificeerde Wix partner als het gaat om jouw website.

Onze Certified Wix Trainers geven ook uitgebreide Wix cursussen (op maat) voor het zelf bouwen en onderhouden van jouw Wix website.

Wix-website-Nederland

Van grafisch perfect tot goed gevonden.

Wij zorgen ervoor dat je site er helemaal op en top uit gaat zien, dat deze voldoet aan alle (technische) eisen van Wix en natuurlijk goed gevonden wordt in Google. Daarnaast kunnen we je verder helpen met o.a.:

- Design

- Stockfotografie

- Copywriting

- Meertalige website

- Extra modules

- Etc...

Heb je een website maar ben je niet 100% tevreden?

Laat het ons weten...

Alles in één mobiele app.

Altijd en overal in verbinding met je contacten! Creëer en verstuur mooie e-mails direct vanaf je telefoon. Chat met je klanten, volg ze online en haal meer omzet uit je website.

 

Natuurlijk zijn al onze websites 100% responsive. Zo krijgen je gebruikers een optimale web ervaring op elk scherm en type device (desktop, tablet en mobiel).