Wix webdesign
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Wij zorgen samen met Wix voor de beste SEO voor jouw website.

Search Engine Optimization.

Wordt mijn Wix website goed gevonden?

Een Wix website wordt door ons zo ontworpen dat mensen je gemakkelijk online kunnen vinden. Onze Wix SEO experts zorgen ervoor dat je website meteen opgenomen wordt in de meest relevante zoekresultaten van Google. Wij koppelen je Wix website aan Google Analytics en Google search Console zodat je altijd op de hoogte bent van het bezoekersverkeer. Wil je meer weten over de mogelijkheden van SEO, neem dan contact met ons op of maak gebruik van onze Wix SEO Scan.

Content is King.

Erg belangrijk voor SEO zijn perfecte SEO- teksten (content). Een goede SEO-tekst schrijf je op de eerste plaats voor de bezoekers van je website. Stel jezelf de volgende vragen:

  • Wat is het doel van de pagina?

  • Voor wie schrijf ik?

  • Wat hoop ik dat de bezoeker doet op de pagina?

  • Wat ga ik aanpassen als de bezoeker dat niet doet?

Kun je zelf niet goed teksten schrijven maak dan gebruik van een copywriter. Hij of zij kan je perfect helpen met goede SEO-teksten.

Wix SEO Scan.

Heb je al een Wix website maar wil je weten hoe je beter gevonden wordt laat dan je website door onze experts controleren. Wij checken je website op de belangrijkste SEO optimalisatie punten en geven je advies hoe jouw website beter gevonden gaat worden door de belangrijkste zoekmachines.

Zoekwoorden.

Voor dat je echt aan de slag kunt met SEO is het belangrijk om te weten op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Maak gebruik van de zoekwoordenplanner van Google Adwords om te ontdekken welke zoekwoorden het beste bij jouw website passen.

Wix SEO

Wil je ook goed gevonden worden?

Laat het ons weten...

Hoe word ik lokaal gevonden?

Natuurlijk wil je goed gevonden worden door klanten bij je in de buurt (tenzij je alleen online zaken doet). Het is daarvoor belangrijk dat je je gegevens niet alleen bij populaire zoekmachines zoals Google en Bing laat vermelden maar ook bij lokale en regionale zoekmachines. Wil je weten hoe je dit moet doen neem dan contact met ons op.