Wix webdesign
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Samen met Wix gaan wij voor jouw online succes.

By Marko draait alles om succes. Jouw succes is ons succes. Wij halen voor jouw alles uit de kast en zetten al onze skills en de enorme online mogelijkheden van Wix in om voor jouw bedrijf de allerbeste website te maken. Daag ons maar uit...

Creatief in het ontwerpen van Wix websites.

By Marko ontwerpt en bouwt professionele Wix websites. Ons creatieve team van designers en erkende Wix experts zorgen ervoor dat jij een unieke en fantastische Wix website krijgt om jouw bedrijf, product of dienst online te presenteren. Wij maken jouw website op maat die aansluit bij je huisstijl en doelgroep.

Wix optimalisatie.

Naast het bouwen van geweldige Wix websites kunnen wij deze ook voor je onderhouden. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en natuurlijk goed gevonden wordt.

Responsive.

Een responsive (mobielvriendelijk) website is vanzelfsprekend geworden in de huidige markt. Wij zorgen ervoor dat jouw website responsive goed gemaakt wordt zodat deze perfect werkt en gevonden wordt op zowel mobiel als tablet. 

Heb je al een Wix website maar je bent niet 100% tevreden!

Wij zorgen voor de beste SEO voor jouw website.

Goed gevonden worden is heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw Wix website aan de beste SEO (Search Engine Optimization) normen voldoet waardoor ook jouw Wix website hoog scoort in Google.

Advanced SEO.

Al onze Wix websites worden voorzien van de basis SEO instellingen van Wix waarmee je website direct geïndexeerd wordt door Google. Wil je nog beter scoren in Google kies dan voor onze Advanced SEO mogelijkheden en wij maken samen met jou een SEO plan op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie

Doe slim zaken met Ascend by Wix.

Chatfunctie

Formulieren

Email marketing

Contact manager

Offertes

Facturen

Workflows

Social posts

Marketing

Automatiseringen

Maak contact met je klanten, automatiseer je werk, stuur automatisch e-mails en social- en videocampagnes om je producten of diensten te promoten. Laat je bedrijf groeien met Ascend by Wix. De zakelijke online alles-in-één oplossing voor ondernemers. Wij helpen je met het inrichten en beheren van Ascend by Wix voor jouw bedrijf. 

Wil je ook een geweldige website?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.