Wix webdesign
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Wil je online succes? Begin je eigen Wix webshop.

Makkelijk, overzichtelijk en betalen met iDeal of Credit card.

De beste stijl en looks voor jouw webshop.

Jouw eigen modemerk, jouw eigen collectie met jouw eigen online shop. Het kan allemaal By Marko. Of je nu schoenen, kleding, sieraden of accessoires verkoopt wij zorgen voor de beste webshop en marketing tools om jouw merk te promoten.

Makkelijk zelf

aanpassen.

Zelf je foto's, prijzen, teksten en kleuren aanpassen zodat je site altijd up-to-date is. Dat is bij ons geen probleem, dat is bij ons vanzelfsprekend.  Wij zorgen ervoor dat je site altijd mee gaat met de mode.

Jouw persoonlijke

uitstraling.

Jouw stijl, jouw website. Onze ontwerpers geven kleur aan jouw online wereld en zorgen voor een maximale beleving in stijl, kleur en typografie.

 

Of wil je een webshop in je eigen stijl waar je klanten makkelijk en overzichtelijk kunnen shoppen? Laat het ons weten en wij helpen je verder.

Wil je een succesvolle website of webshop?

Laat het ons weten...

Betalen met iDeal.

Een prachtige winkel met een krachtig beheersysteem, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Dat kunnen wij voor je maken. Wij zorgen voor een veilig betaalsysteem zodat je klanten zorgeloos met o.a. iDeal kunnen betalen. Pas het uiterlijk aan van je winkel waneer je maar wilt, dat kan met onze geweldige webshop modules.